Behang

Binnen ons dienstenpakket zit ook het leveren en aanbrengen van alle soorten behang, wandbekleding alsmede het spuiten van decoratieve wandafwerking, het met behulp van diverse spateltechnieken aanbrengen van decoratieve wandafwerkingen alsook het met behulp van sjablonen decoraties aanbrengen op bijvoorbeeld lambriseringen.

Authentiek jaren 30 behang

Wij beschikken over de mogelijkheid een uitgebreid assortiment Engels behang te kunnen leveren. Dit behang heeft een klassiek/huiselijk uiterlijk en kan in iedere gewenste kleur afgewerkt worden.

Tevens zijn er diverse patronen welke zeer geschikt zijn om gebruikt te worden voor het maken van de tegenwoordig weer zeer vaak toegepaste lambriseringen. Ook voor de eventuele benodigde toplijsten hebben wij een kompleet programma.

Door toepassing van de zogenaamde oude schilderstechnieken, zoals het aloude Engelse ragrolling, sponging alsmede het op kleur patineren, het zogenaamde dragging, en scumbling kunnen wij door de specifieke kleurwensen van u als klant van ieder werk weer iets unieks maken.

De toepassing van bovenstaande technieken worden door ons bedrijf weer veelvuldig toegepast.

content-lower-image4