Schilderen

Onze werkplaats is gevestigd op het Minervum te Breda alwaar wij de beschikking hebben over een goed geoutilleerde werkplaats. In onze werkplaats hebben wij de beschikking over een mengmachine waarop vrijwel alle kleuren gemaakt kunnen worden in zowel synthetische als watergedragen verven. Deze machine is voorzien van de nieuwste software zodat ook de nieuwste kleuren in ons systeem aanwezig zijn en zodat ook de nieuwste verven van merken als Sikkens en Sigma op deze machine gemaakt kunnen worden. Verder beschikken wij onder andere over diverse houtbewerkings apparatuur evenals diverse spuitapparatuur. Voor het spuiten van meubels e.d. hebben wij elders faciliteiten.

Traditionele en oude verftechnieken is ook een specialisatie van ons bedrijf. U moet hierbij denken aan bladgoud vergulden, patineerwerk, verouderingstechnieken voor wanden en plafonds maar ook meubels. Deze technieken worden onder andere uitgevoerd op geïmporteerd behang uit Engeland om zo een echte Engelse, danwel victoriaanse sfeer te creëren. Ons bedrijf heeft hier uitgebreide landelijke ervaring in met een landelijke referentielijst.

Concurrerende prijzen

Voor onze calculatie maken wij gebruik van de nieuwste calculatie software zodat wij onze klanten kunnen voorzien van een op maat gemaakte offerte c.q. begroting, eventueel geheel per onderdeel gespecificeerd in materiaalkosten en arbeidskosten. Met ons systeem kunnen wij ook een aantrekkelijke meerjarenplanning aanbieden.

Voor de visualisering van een kleurvoorstel hebben wij de beschikking over een softwareprogramma waarmee een foto kan worden geproduceerd van het te schilderen object in de nieuwe kleurstelling.

content-lower-image1